Personvernerklæring

Personvernerklæring om hvordan Eiker overflateteknikk AS samler inn og bruker informasjonen om sine besøkende på denne nettsiden.

Ansvar
Eiker overflateteknikk AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av eot.no, sortoksidering.no, syrebeising.no er Eiker overflateteknikk AS Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av SSC Networks Norge AS. Det er kun Eiker overflateteknikk AS som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Webanalyse
Eiker overflateteknikk AS samler vanlig besøksstatistikk for sine nettsider ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Opplysningene blir bare benyttet i sammenheng med drift og videreutvikling av nettsidene. I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukernes IP-adresse på nettsidene. Opplysninger som Google mottar er underlagt deres retningslinjer for personvern. Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

Cookies
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som eot.no. EOT bruker cookies til å generere besøksstatistikk, men informasjonen blir anonymisert. Følgende cookies brukes på nettstedet: • For Google Analytics: __utma, __utmb, __utmc, __utmz, _ga.

E-post
Vi lagrer opplysninger om deg når du sender oss e-post direkte. E-posthenvendelsen mottas av vårt postmottak hvor den journalføres. Vi gjør deg oppmerksom på at henvendelser du sender direkte via e-post sendes ikke kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Innsyn og retting
I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til EOT. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

Oppbevaring og sletting
I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. EOT lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.





Noen av våre kunder: